mitt nyår och comeback

Hej allihopa! Har ni saknat mig? Under nyår etc har jag valt att ta semester. Var lite för mycket. Men nu så kommer det rulla på som vanligt. Är väl 4 inlägg i veckan? Det står i min almanacka. Men detta är minda framsteg hittills sedan vi hördes sist.

Till att börja med kör jag en poll.

 

Har ni haft ett bra nyår?

View Results

Loading ... Loading ...

 

Framsteg som har kommit under nyårs ledigheten. Jag sov i soffan och helt plötsligt ringde det i telefon, såg att det var Mormor så jag svarade och hade mitt livs första samtal i telefon med hjärnskada. Och det gick super bra! Har även ringt Mamma 00:05 1 januari. Och även då gick samtalet flytande. Sjukt om man frågar mig?! Trodde inte riktigt jag kunde sånt än? Men det trodde Mormor därför ringde hon Och en teckning rita jag igår för jag hade tråkigt.

 

bryter här för idag men vill avsluta med lite bilder från vår 3 rätters på nyår.

 

 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *