Har ni haft en bra jul, nu börjar träning igen

Till att börja med vill jag i efterhand säga God jul har ni haft en bra jul? Ni får gärna kommentera det bästa med julen här under. Men jag kommer snart gå in mer på detta. Men nu tränar jag hårdare än någonsin. Och vår planer etc ja allt sånt kommer jag skriva om här under.

Nu börjar ju nyår närma sig, och jag med Mormor har redan börjat spåna planer. Och dessa har Mormor tipsat om men jag vill mer 1. Börja gå i ett jogging spår, 2. Träna på att åka buss, 3. Utöka steg mål till 3000 om dagen & 4. Träna 4 gånger i veckan hemma. Och om det kommer mer kommer ni kunna läsa om dom här! Mitt huvudmål är att bli självgående i det mesta. Och 2024 är målet att kunna få tillbaka rörlighet någorlunda man brukar inte avslöja nyår luften men ni vet nog mitt? Att iallafall bli starkare. Inom 2 år vill jag iallafall kunna prata 80% så får även ta tag i talträning. Detta är mål bara, så bli inte chockade om allt inte går vägen! Jag är iallafall inställt på att detta bara är mål. Glömde när jag listade planer. Att 2024 vill jag även öva på att simma. För kan simma nästan som förr under vatten. Är bara krångligt med vanlig simning.

 

 

Huvud mål allt som allt 🤩🙏

Har lite huvudmål men detta är om något år, men mina huvudmål för att komma tillbaka till. Om man frågar läkare är väl typ hälften mål jag aldrig kommer uppfylla. Men jag ska bevisa att det är möjligt! Jag har sån kämpar glöd! Men nu får ni se listan, och när jag når något av dom kommer jag filma det samt krysa av från listan så är inte sista gången ni kommer se den!

 

 

Annandags jul mat!

 

 

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *