En spruta dagen till ära

Var till Capio vårdcentral idag för det var dags för Signifor så fick väl lida igenom detta. Även om jag plågas så vet jag, att med mår jag bra! Det är för att häma tillväxt hormoner. Så även om jag inte gillar det så super mycket. Vet jag att det hjälper i det långa hela!

 

 

Jag har utöver Hjärnskada sjukdomen den ytterst ovanliga Akromegali sen många år bakåt. Drivit en blogg en period i livet om min akromegali. Finns ej kvar tyvärr. Var mondo något som la ner då försvann min blogg men det var då jag lärde mig WordPress. För mondoblog som jag tror det hette? Hade grattis WordPress, var så bra! Men akromegali betyder smått och gott, du har problem med hypofysen och får även en godartad tumör på hjärnan. Finns så mycket mer på https://letmegooglethat.com/?q=Akromegali+.

Det betyder att efter man har operat mig / behandlat mig så man kapades hypofysen. Idag & resten av mitt liv kommer jag leva på sprutor och medicin. Så därför säger jag såhär nu, ”det är bara att gilla läget”.

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *