Lucia 2023

Börjar med fika på https://tammerforskonditori.se/ för lite Lucia fik, där såg jag *ej bild* men såg det mobila Lucia tåget som körs av Enköping kommun år efter år. Kul att se visste knappt tid eller något.

Lucia i år igen, jag har ju inte precis samma smidighet som förr. Förr kunde jag helt spontant se Lucia i vårfru kyrkan. Och mycket annat. Sånt går såklart fortfarande! Men Sånt behöver man planera veckor innan. Jag kan liksom inte bara gå längre. Är väldigt begränsad! Men jag såg iallafall ett mobilt luciatåg! Det är alltid något självklart duger det gott för i år. Här kommer dock bilder på fiket & torget.

Fick en bild efter dom andra skickades så den får ni här.

Efter fikat på stan var vi till Öob och handlade lite jul godis och även var vi till Ica MAXI även där har jag inte så mycket att skriva om. För gick nästan direkt till bilen av privata anledningar. Men vi bryter här för kommer inte på mer.

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


 



 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *