totalt glömt dagens blogginlägg, men häng med på en dag som Vincent.

Ja då var det dags igen ni har nog miljoner såna här inlägg nu? Men dessa bilder har ni aldrig sätt förut. För 2 år sedan skulle det bland annat varit omöjligt att stå i trappan så.

Nu ska vi (jag) dra igång inlägget på riktigt känner jag. Jag har haft fullt up idag så inte hunnit skriva. Bland annat gjorde jag något som inte är jätte ovanligt men behövligt. Jag var med Mormor till Ica MAXI – Enköping och köpte hem lite som behövdes men innan gjorde jag något unikt gjorde en affär på Blocket där jag sålde av en partycooler gick bra. Hade med Mormor som kunde prata men pratade lite själv med. Vilket är stora framsteg att kunna göra affärer. Men vi var inte helt klara med MAXI, vad handla vi? Jo det ska jag berätta… Vi handlade: Ärtsoppa, mjölk, Yoghurt & leverpastej. Så vi kompletterade lite hem till kylskåpet. Det var allt.

 

 

 

Fika 🥯

Efter Ica MAXI – Enköping så var det hem då vi redan hade ätit middag så passade vi på att slänga i oss lite onyttigt=wienerbröd. Och det var sjukt gott. Men man får inte ta det varje dag! Ibland funkar det.

 

 

Resten av bilderna:

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *