Då ska jag träna steg igår (sent inlägg)

Vädret är dåligt men inne på affären är det inte dåligt. Får passa på då. Idag ska vi iallafall krossa tusen gränsen.

 

Dagens steg 👣

jag glömde igår att skriva klart detta inlägg kom lite annat ivägen. Men steg igår 1143 steg hade ju tusen som gränsen målet att överskrida. Och det klarade jag! Jag gick massa igår… Vi parkerade långt bort till och med när vi skulle handla på Ica Maxi. Så jag är inte direkt chockad att vi har toppat målet.

Tyvärr får jag avbryta nu, kommer inte på mer. Jag vet att detta vart ganska kort. Men så kan det ibland bli.

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *