Fint besök på Brogrillen och hälsa på släktingar i Stockholm + gång träning

Var längesen nu, hemsidan har strulat så inte kunnat blogga. Men allt fixat. Låt mig presentera lite jag skulle skriva i lördags men kommer nu.

 

Stockholm 🏴

Vi börjar med en resa till 08 land läskigt om ni frågar ”Hooja” men nog om det nu. För nu får ni följa med på min resa i text. Jag hälsade på lite släktingar i Stockholm, kul att vara i Stockholm igen. Händer inte så ofta efter att (hjärnskadan) kom till och drabbade mig.

 

 

Brogrillen 🫔

Jag var även på ett äventyr vilket låg på hemvägen så 2 flugor i en smäll. Och träffade en lokal kändis min Mormor fråga om vi kunde ta kort.

 

 

Dagens bonus 👑

 

Är live 3-4 dager men vet inte än när eller hur men på Twitch.tv/vinziiiz där kan ni höra mig prata och spela ”spel” jag fick sån saknad för Twitch men detta är enda gången jag kommer nämna Twitch… Inga av mina andra projekt här!

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Mejl för er vid funderingar & annat

 

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *