Min dag & hur min dag kan se ut tills 15:00 iallafall đŸ˜ŠđŸ€—

Nu ni, nu ska jag som oftast skriva om min dag. Vet detta Àr kanske inte jÀtte intressant? Men det blir sÄ ibland. Och idag kommer ni fÄ höra mycket hur min dag kan se ut och vad jag gjorde just idag. Ni fÄr Àven steg idag.

Jag vaknar vid 13 tiden svensk tid varje dag, dĂ„ kommer hemtjĂ€nsten och vĂ€cker mig. Är nog yngst i Sverige med hemtjĂ€nst jag Ă€r trots allt bara 29 Ă„r. Sen nĂ€r andra Ă€ter lunch sĂ„ Ă€ter jag frukost! Sen vid 14:00 svensk tid gĂ„r hemtjĂ€nsten dĂ„ Ă€r jag oftast sjĂ€lv en timme, dĂ„ brukar jag oftast kolla pĂ„ tv. Sen lite efter 15:00 svensk tid brukar jag Ă„ka pĂ„ dags Ă€ventyr med Mormor. Oftast Ă€r det shopping i olika affĂ€rer men just idag var det Dollarstore för lite shopping och efter Ă€ven som vi sĂ€ger i lokala termer ”lill Ica” men det heter Ica DOKTORWESTERLUND jag Ă€r som vanligt ej sponsrad eller samarbete med dessa. Jag nĂ€mner bara för att ni ska veta.

Ni vill vÀl ha bilder pÄ bÄda dÄ blir ni nog lite besvikna? För vi glömde ta kort pÄ Dollarstore men inte hela vÀrlden va? HÀr kommer Ica bilden iallafall

 

 

 

STEG 👣👣

Dagens höjdpunkt ocksÄ kÀnt som dagens steg: 1160 st men kom ihÄg inte mycket för en vanlig fungerande mÀnniska. Men för mig mycket. Jag har under dom senaste Ären gÄtt frÄn rullstol, till rullator, efter kryckor och till slut utan hjÀlpmedel. sÄ jag har gjort framsteg, men ni aktiva lÀsare vet redan detta! Men tÀnkte mest pÄ er nykomlingar.

 

Liten pĂ„minnelse ⚠

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjÀrnskada ni fÄr gÀrna bidra med 5 kr eller mer. HjÀrnskada fÄr oftast stroke patienter men Àven andra Àr frÄn situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt pÄ vilken hjÀrnskada du har. Kan drabba vem som nÀr som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga Àmne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med nÄgon bloggare hör av er vid intresse!

 


LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *