Min dag idag

Har inte mycket att skriva om idag så får bli en kortis men steg och shopping, en del av min dag ska ni få!

Vi börjar väl med att jag idag igen var till Ica MAXI var lite till i morgon och även annat. Och nu detta kommer jag inte nämna mer. Men är stressad deluxe, en polare ska få en hemsida av mig ”present” och jag har 2 uppdrag på spelet Hay Day som behöver göras klart. Och detta inlägg behöver skrivas… Man kan lugnt säga jag har fullt upp! Men iallafall jag var till affären idag och handlade ärtsoppa och lite mer. Och det är bra att komma ut, man glömmer lätt hur det sociala funkar annars. Hur man faktiskt pratar med folk i det verkliga livet. Men nu över till steg!

 

STEG 👣👣

Idag vart det inget mindre än 1309 st och kom ihåg det är mycket för mig för 2 årsen satt jag i rullstol till att gå såhär mycket. Detta kallar jag om något för framsteg!

 

BILDER 📸📸

 

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *