Jag har nog aldrig berättat detta?

Har glömt bort totalt att skriva om detta, för att underlätta för läkare etc att ta blodprov och sånt. Så sätter man ibland in en Picc-line ett lättare ingrepp i armen. Även jag behövde sätta in en Picc-line och ingreppet är sjukt litet. Finns ju risker. Men oftast går det snabbt att sätta in. Men jag var sjukt rädd för jag hade aldrig gjort det innan!

Jag låg länge på sjukhus, och fick en Picc-line insatt och det är det dagens blogginlägg kommer handla om. Typ när halva tiden hade gått så togs det beslutet att sätta Picc-line i armen och ärligt idag är jag evigt tacksam. Att inte behöva agera nåldyna. Är något som idag såhär i efterhand kan glädjas åt när jag tänker tillbaka.

Jag har respekt för sprutor men skulle inte säga rädd. Kan man slippa 6 – 9 stick om dagen så ser jag inga problem! Är bra även för spruträdda.

Men var länge sedan nu jag låg inne denna långa tid, men bra att ibland få skriva av sig av gamla grejer. Jag hoppas ni gillade detta inlägg?

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *