Idag är det inte jätte mycket hjärnskada i fokus, men lite känslor!

Jag visste inte ens vad jag skulle skriva idag. Så detta vart dagens fokus / tema. Lite känslor och minnen som går I graven nu. 3 resor till Gekås, Gräsö & mycket mer. Men det är nu bara historia. Vad pratar jag om? Mormor har skaffat ny bil. Och gamla bilen har jag massa minnen i jag åker med den 95% av mina äventyr då jag inte kan gå så mycket pågrund av hjärnskada.

Mormor har istället för att kasta bort massa pengar på en gammal bil, skaffat en ny (begagnad) bil en Kia rio. Och detta betyder att jag får skaffa nya minnen! Har redan fixat en Bluetooth mottagare till aux så man kan lyssna på Spotify, Mormor har betalat.

 

 

Jag kanske inte i detta inlägg följer temat riktigt? Men känner ändå att jag ville skriva om detta idag.

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Mejl för er vid funderingar & annat

 

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *