Fredag och helg planer

Nu är det ju Fredag igen och många är lediga på helger men som långtid sjukskriven är det som vilken dag som helst förutom att på Fredagar kommer ”realese radar på Spotify” och på lördagar ”Föräddarna på tv4″ så lite är ju speciellt.

Men mina helg planer dels för att träna steg, och är kul att komma iväg. Jag pratar om inget mindre än Västerås och ”Hamburgeriet” är ni förvånade? Jag tränar ju steg och om en speciell jobbar så tränar jag tal med. Jag vill inte att ni bara fokuserar på att jag åker till Hamburgeriet för kul! Det är en del träning med.

Och idag har jag varit och handlat och dagens steg: 937st, när jag är med Mormor eller andra när folk handlar så tränar jag mycket som f.. Inte bara steg, det händer att jag träffar folk jag känner med mera. Så man kan säga att jag även taltränar ibland.

Låter mig själv flika in för det är helg, och allt så passar jag på att skämma bort mig lite. Trevlig helg allihopa ”var choklad pudding”

Det jobbiga är om jag ramlar över folk ute ”inte bokstavligen ramlar” men blir så stelt ibland. Jag kan ju inte prata massa tyvärr även om mitt tal är tydligare om man kollar bakåt ett år. Så är mycket kvar! Och detta får ni här. Kul att ”Mormors röst” hörs på slutet *garvar.

 

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Mejl för er vid funderingar & annat

 

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *