Nu är 2 oktober här och det är måndag betyder i mitt fall paket!

information om dagens inlägg 😎


Hej läsare välkommen till Talsvorigheter.se en blogg / hemsida för att få det mesta av mitt liv mvh Vincent. Har varit sockerfri medmera en månad och nu undrar ni nog varför? Och idag ska jag eventuellt hämta 2 paket iallafall 1 om det går som jag vill.

 

VARFÖR EN VIT MÅNAD? 🙈


Vi börjar väl med, varför en hel vit månad? Jag har som några av er säkert sätt? Börjat gymma / träna och då vill man inte stoppa i sig masa onödigt. För att tillägga ser min träning / gymning mer än bara bli frisk ”även om det är det stora målet” så om vi ska fortsätta? Jag gjorde min hälsa en tjänst och tillfället stoppade massa godis, läsk och annat onyttigt i en månad. För att inte stoppa i mig massa skräp. Nästa månad jag gör detta blir i februari 2024, jag är beroende av Coca-Cola bland annat så varje sånt här är sjukt utmanade!

 

PAKET HÄMTNING & UNBOXNING 📦


Jag ska presentera video när jag öppnar 2 paket här. Detta är unikt då jag knappt filmar sånt här. Men idag händer det. Och vad har jag beställt? Nvidia Shield pro 2019 & swks energi dricka hefty lifestyle. Men blir super gött hoppas jag! Så följ med på en UNBOXNING VIDEO nu presenterar jag denna video för er. ”Paket 1 av 2 kom idag” 🫣

 

Liten påminnelse ⚠️

 

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Mejl för er vid funderingar & annat

 

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *