test av html söndag special

Html test inlägg!
(Söndag edition)

 

Detta görs direkt i kod. Och detta är för att träna HTML och självklart ska ni få ett vanligt inlägg ändå typ. Låt er få en inblick i mina söndagar.

 

Vad ska jag säga igår var jag till Hamburgeriet. Idag tror jag det inte händer så mycket tyvärr. Men just mina söndagar är tråkiga ”deluxe”. Hur ser en söndag ut? Jag vaknar typ ett på eftermiddagen, jag äter frukost, sedan ser jag nästan bara på tv dagen ut. Juste glömde vid 17:00 äter jag middag. Detta är mina söndagar… Så brukar ställa in normalt men idag kom jag på att bygga detta inlägg i bara html kod. Varför så trist? Jo tänkte berätta nu så ni hänger med, Mormor tvättar och jag är just nu arbetslös som ni nog vet? Det betyder att inget händer på söndagar. Jo att jag kollar på tv och kanske startar datorn. Men så mycket mer händer inte dagar som söndagar.

Det låter negativt, jag vet. Men tänkte höra med er, har ni några tips på serier och filmer har Viaplay, Discevery+, Tv4play och Disney+ så tips mottages gärna till info@talsvorigheter.se.

 

 

Men undrar gillar ni söndagar? (Svara ärligt)

 

Gillar ni söndagar?

View Results

Loading ... Loading ...

 

trevlig söndag ändå! Bjuder på denna selfie. 🤗

 

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Mejl för er vid funderingar & annat

 

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *