Lite nyheter angående rehab

Hej läsare nya som gamla, nu kan ni trycka på subscribe och få inlägg direkt på mejlen. På så sätt missar ni inget! Smidigt va? Men nyheter om varför jag just nu inte är på rehab, ni kanske undrar då jag inte har skrivit om det på länge?

 

REHABILITERINGSMEDICINSKA UPPSALA ULTUNA 🧑‍🦽

Är en avdelning eller vad man ska kalla det? Öppen vård för folk som behöver rehab av det versen av olika hjärnskador och mer här kan ni själva läsa https://www.akademiska.se/for-patient-och-besokare/hitta-pa-sjukhuset/a-till-o/rehabiliteringsmedicinska-mottagningen/

 

Vad är nyheten? 😀

Just nu är alla logopeder där sjuka, så betyder att det dröjer. Min logoped är nog långtid sjukskriven. Det ger mig mer tid att bara bli bättre på talet, men det är klart lite surt. Bara att gilla läget! Jag har trots allt fått papper på ord jag ska öva på. Och på Talsvorigheter.se på Youtube finns det med ett klipp när jag övar från papper. Ni får leta själva om ni vill se. Jag har tyvärr inte tid för det! Men tror det är i en nyare? Men såklart, vet inte.

 

Youtube / Tiktok content 🎬

Jag har ingått nu i Artlist.io men saknar fortfarande idéer om klipp så kommer säkert dröja lite. Men har ni tips eller kanske en utmaning för mig att göra framför kameran/mobilen hör av er till Info@talsvorigheter.se eller om ni känner mig kontakta mig isåfall på det sättet ni vill. Men jag tänker ofta på content till Youtube och Tiktok.

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *