packet från piercingkungen

Hej vill börja med att varna folk under 18+ gör inte detta utan föräldras tillstånd! Har köpt lite glas smycken i olika mm det är för framtiden. Men vågar sticka ut lite. Mer straxt!

Jag måste bara berätta för er som inte vet, har börjat töja började på 2.4mm det gjordes såna hål. Men skulle efter 6 månader gå upp till 3mm då vart det lite fel. På ett öra gjorde det skit ont i så efter någon dag egentligen ska man inte fortsätta alls? Men efter någon dag gick vi ner till 2mm smycken ”spiraler” och efter någon dag la sig smärtan helt. Men tappade ena smycket någonstans ”var vet vi inte?” Men nu ska jag börja på 2.5mm 26 – 27 september när vet jag inte exakt då jag inte är bästa vän med Postnord men runt där. Då går jag som sagt till 2.5 mm ”spiral”.

Låt mig nu presentera färgen! ROSA #vågastickaut jag kör mitt race då jag är unik. Resultatet kommer via sociala medier senare. Då jag inte vet när eller hur jag får det. Men är glad för att bära rosa som man. Och det viktigaste inom töjning gå inte för fort fram! Mitt huvudmål är: 20 mm så smyckena blir bara större och större.

Vi säger att vi får smycken idag redan? Med dom i behöver jag vänta 1 månad till jag kan gå upp till 3mm. Vill du börja töja något? Vänd dig till en piercing studio. Jag går bara på vad jag har hört. Bor du i Uppsala eller nära? Vänd er då till Uppsala Piercing studio är inte sponsrad & har inget samarbete med dom.

 

Men innan vi går till påminnelse och sociala medier Vill jag bara önska er en bra tisdag från talsvorigheter.se. 🤗

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Mejl för er vid funderingar & annat

 

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *