Kul att vinna men hade förhinder

Man är inget jätte fans av Talkshows. Men vann iallafall gjorde min dag. Men med hjärnskada är man beroende av andra. I detta fall Mormor som tyvärr inte kan köra i mörker längre. Och för mig kvittar det (har respekt för sånt) men jag tänker inte gå in på mer för hennes skull!

Jag vinner ibland, allt i vinst väg vet ni inte. Då lite är för vuxna människor annat är privat. Men så glad att just jag blir en vald vinnare. Man känner sig speciell, och glad ändå även om jag inte kunde.

Jag valde istället för för att bara strunta i biljetten så gjorde jag nog 2 glada? Jag valde nämligen att ge bort biljetterna till Hamburgeriet. Bättre som sagt. Jag hoppas dom kommer till nytta. 100 kr är 100 kr sätt vad biljetterna kostade, så självklart var ett självklart val för mig.


 

Lite extra information!

Jag har censurerat dom men ni ser allt förutom min kommentar i Instagram profilen: Hamburgeriet men inte från mig. Men här är dom flesta anonyma. Så därför censur.

 

Hamburgeriet 🍔

Du hittar Hamburgeriet i kopparlunden Västerås, där hittar ni Hamburgerkungen. Jag är inte sponsrad eller något samarbete. Denna reklam paus är för att jag är så snäll!

”eller hur Mormor?”

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Mejl för er vid funderingar & annat

 

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *