Rehab idag – gick kanon

Inte ofta jag kan säga rehab gick kanon sov fett lite 7 timmar bara… Men trots att jag var trött orkade jag träning! 10 minuter på cykel och balans och styrketräning att jag orkade det med 7 timmar sömn och varmt deluxe! Är för mig en gåta. Men iallafall träffa sjukgymnast på rehab som ni kanske förstod?

Efter rehab var vi som vanligt till en restaurang i Uppsala för att fira att jag gjorde ett bra jobb, inte alltid jag gör det men då äter vi ändå ute. Mest för att motivera mig misstänker jag? Iallafall idag vart det, de ökända för mig tacobar. Inte första gången jag äter där. 🫣

 

Men för att inte göra inlägget kort, så passar jag på att tipsa om en giveaway 17 talsvorigheter.se med loggan och 3 limited edition med svart bakgrund dom andra har vit och istället för loggo på så text exakt samma fast utan loggo. Och ett rött hjärta. Vill du ha extra chans delta redan nu! Varje 24 timmar låser sig själv upp en ny entri heter det så? Struntsamma ni fattar. Så vänta inte delta nu! Du måste vara skriven i Sverige för att delta jag rerollar annars.

 

Klistermärken giveaway av talsvorigheter  
talsvorigheter-se-copy

2 svar på ”Rehab idag – gick kanon

  1. Johan Svara

    Sju timmars sömn är dock mycket. Det är det optimala för en vuxen

    • Vincent InläggsförfattareSvara

      Förlåt men ta reda på vad en med en som har en förvärvad hjärnskada behöver först innan du uttala dig vetefan varför jag ens acceptera denna kommentar. Men jag vill härmed önska dig en toppen dag. 🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *