Aik har Premiär borta

Då talsvorigheter.se var nere nyss fick jag vänta då kan det dröja lite skriver lite i halv lek 2.

Idag blir det inte fler bilder. Men självklart kollar jag på aiks första match i allsvenskan i år. Men 2 – 1 i skrivande stund för Halmstad. Inte jätte just. Men aik är kända för ha problem borta. Men jag hoppas på aik vinst.

Jag pluggar även html. Vet att det är dött, men bra att kunna! Vill ni följa min resa? Hemsidan saknar det mesta och aäåö funkar inte därför utbyte. Men vill ni så kolla här https://talsvorighetertest.w3spaces.com/ hemsidan är långt ifrån klar jag kodar allt själv.

Kanske inte vart jätte långt idag? Men ni överlever nog? Sociala medier.

Tiktok: Talsvorigheter

Snapchat: Talsvorigheter

Pinterest: Talsvorigheter.se

Twitter: Talsvorigheter.se

Instagram: Talsvorigheter.se

Facebook sida: Talsvorigheter.se

Har jag glömt någon? Iallafall följ för nyheter och annat.

Innan jag avslutar vill önska er en bra söndag. 🥰

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *