hej tråkigt att dagens kom så sent men ahh. Lite gammalt idag.

Fanns en tid innan jag fick hjärnskada. Engång specifikt. Var jag till Kramfors i ett hus min Mormor bodde där förr. Så jag kommer berätta om lite äventyr där.

Jag vet att Kramfors är långt borta men från Uppsala tog jag tåget till Kramfors. Kul var det, lite semester från vardagen. Jag åt bland annat på Frasses jag har aldrig upplevt det innan. För norrlänningar är inte frasses speciellt men tidigare bara ätit MC Donald, max, Sebylla och Burger King. Så nog var det speciellt för mig.

Men om vi ska hoppa lite i historien. Så kommer jag speciellt ihåg skuleberget. Jag tänkte först köra downhill men är för feg. Så det vart det inget med. Men jag åkte lift upp på toppen där fanns det ett kafé. Sjukt gott fika men kommer inte ihåg vad jag åt bara att det var gott. Sen efter eller ja upp och ner gick Mormor jag fick vänta fett länge nere på Mormor. Själv åkte man liften ner också. Sjukt fin utsikt. Men är man höjd rädd är det så. Mormor kämpade verkligen ner. Då det inte var direkt gång vänligt. Men Mormor kom till slut ner. Jag hade redan hunnit tänka det värsta tänkbara tyvärr. Så vart sjukt lättad när Mormor kom ner.

Vi gjorde mer saker i Kramfors och utanför men inte intressant här. Men ja bilder kommer ni få några jag kommer inte välja allt av personliga skäl.

Tack att just du läste, sociala medier här följ för att inte missa något!

Tiktok: Talsvorigheter

Snapchat: Talsvorigheter

Twitter: Talsvorigheter.se

Facebook sida: Talsvorigheter.se

Pinterest: Talsvorigheter.se

Instagram: Talsvorigheter.se

Glöm inte följ för senaste och content i övrigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *