En tråkig snöig måndag

Jag var ute en sväng idag igen, jag behöver ju träna på gång. Livet med mig är inte alltid lätt. Min hjärnskada drabbade tal, finmotorik, balans och mycket annat. Det är en svullnad på hjärnan jag fått. Så det är bra att gå träna mycket.

Jag var först till dollarstore. Mormor hade lite ärenden där. Så följde med, att gå är bra för mig som sagt. Sen åkte vi och pumpa däck Mormor har pyspunka på ett vinterdäck. Mormor föredrar okq8 för dom har en nyare pump man ej behöver bära på. Så detta gjorde vi och en sak till.

Jag och Mormor var till tammefors och fikade efter Mormor tog en apelsin prinses bakelse och jag en morotskaka. Gott var det! Och vi satte oss på våning 2 mycket härliga minnen där uppe! Men inget jag orkar skriva om. Men kan nämna Mormor bjöd så ett jätte tack!

Sen hem, men jag har inte nämnt nyheten jag har fått hem 7 månader försent. En Ipad air 5e generation. Mycket pill med installationen och appar som ska loggas in. Men bra finmotorik träning. Jag ser allt som träning i vardagen. Nu har jag iallafall lite appar. Och fler lär det bli. Men kul att ha något att pyssla med och behöver göra plats i mitt kassaskåp för ipaden. Nu är det gjort var inte så svårt.

Lite spoiler alert då? I morgon ska jag till rehab igen. Och efter så kommer ni få ett inlägg. Så nu vet ni vad ni har att se fram I mot.

Jag rundar av här men glöm inte bort tipsa alla om bloggen. Ämnet talsvårigheter och hjärnskada och min resa till att funka i samhället igen. Jag passar även på att göra reklam där ni kan hitta mig och där content ibland kommer innan bloggen. Men glöm inte bort på min Facebook sida: Talsvorigheter.se finns en video som nog alla inte sätt?

tiktok: Talsvorigheter

pinterest: Talsvorigheter.se

Twitter: Talsvorigheter.se

Snapchat: Talsvorigheter (Acceptera alla dock inte mitt ex)

Facebook: Talsvorigheter.se

Instagram: Talsvorigheter.se

Glöm inte följa dom. Tack på förhand!

Tack att just du läste!

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *