Lördag igen, Lite lyx dagen till ära

Hej tack att ni väljer att läsa detta, betyder massa tack.

Iallafall idag var jag och åt på tapicante, nytt ställe i Enköping fokus på tacos, ni som verkligen känner mig vet att jag älskar tacos. Så var verkligen passande när Mormor fråga ska vi äta ute idag? Mormor har även bokat bord där. Varför inlägget kommer efter? Vill inte ha besök. Jag är inte känd men ändå!

Innan vi åkte ditt kämpade jag som ett djur har ju som dom flesta vet hjärnskada. Med hjärnskada blir man trött fort iallafall jag! Kanske lite skillnad på varje person individuellt? Men jag helt själv koppla ur hdmi sladd testa 2 uttag. Och testade även att dra ur strömmen till min switch. Inget hjälpte, men värt att nämna har en 70 tums tv. Så för att komma åt behöver jag flytta en tung bokhylla kanske man kan säga? Jag använde hela min kropps tyngd för att skjuta den åt sidan. Först rörde knappt sig, men efter några försök gick det! Men som sagt kablar ditt och hitt var lönlöst. Hjälpte dock att upptadera tvn. Var sista lösningen. Nu funkar det. Och min lördag är räddad.

Till något helt annat men ack så viktigt har gjort en snapchat till talsvorigheter.se namn: Talsvorigheter utan .se så kom ihåg använd inte .se Accepterar alla även mitt ex lite motvilligt (tidigare idag). Jag kommer använda storys och chatt mest för content och nyheter som rör talsvorigheter.se. Ni vill inte missa denna snapchat!

Lördag då? För mig personligen bästa dagen i veckan. Får äta godis utan att skämmas ibland fuskar jag. Detta är mest för min vikt. Och hälsa i övrigt då jag tagit beslut bara lördagar och speciella dagar som påsk, halloween och såklart jul och nyår. Och övriga högtider.

Ica vid mig ska stänga så ganska utplockat. Men det vi skulle ha fanns. Gäller att passa på! Sista mars bommar dom för gott på ett annat ställe öppnas en ny Ica. Men det är sorgligt, jag har sen liten handlat mycket där. Mycket minnen som tas bort dom ska riva Ica. Så just nu säljer dom bland annat gamla barstolar från ATG. Med mer! Men jag har fullt, jag har andra planer. Så för mig kvittar det.

Trodde ni det var slut? Jag vill varna trafikanter för blött väglag står massa i bland annat Aftonbladet om trafik olyckor. Så kan ni skippa bilen idag. Vi var ute dock i busväder.

Vi har nått slutet grattis kanske man ska säga? Du har nu nästan läst allt idag. Men jag passar som vanligt på att lyfta mina sociala medier.

Instagram: Talsvorigheter.se

Twitter: Talsvorigheter.se

Snapchat: Talsvorigheter

tiktok: Talsvorigheter

Facebook: Talsvorigheter.se

pinterest: Talsvorigheter.se

Tack att just du läste. Och trevlig helg alla läsare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *