En dag med massa regn

Vi har idag varit och handlat i vanlig ordning. Mest för att jag ska träna på gång. Just därför vi ute och handlar dagligen! Så inte konstigt att vi är ute varje dag. Tänkte mest så ingen behöver undra. Vi var först till Ica maxi Enköping. För att handla lite. Sen till öob lite spontant var inte bestämt. Och till sist hem för middag idag.

Jag har även utvecklat sidan lite bland annat twitter feed och Instagram. Och även gjort ordning om mig så läs gärna där, har nog lagt mest jobb där. Men känner att ej behöver ha bild där.

Nu softar jag hemma i soffan min, och skriver detta till er inlägget alltså.

vi rundar av här. Men följ mig för det absolut senaste här:

Tiktok: Talsvorigheter

Instagram: Talsvorigheter.se

Twitter: Talsvorigheter.se

Facebook: Talsvorigheter.se

Pinterest: Talsvorigheter.se

Och tidigare skrivit talsvorigheter.se bloggen för det senaste. Men kan hända att på sociala medier kommer saker ut innan så följ för att inte missa något.

Tack att just du läste, trevlig helg alla! 🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *