mycket på en torsdag

först och främst pankis torsdag vi avslutade med det så lite fel i ordning här. Men iallafall vi åt först ärtsoppa sen pannkakor. Mors egna pannkakor är dom godaste om man frågar mig.

Tänkte publicera bilder men 5 bilder i hög gör inget va?

Men först började vi shoppa lite inför pannkakor behöver man ha. Och vi åkte runt i stan och uträtta lite ärenden. Mer om det straxt. Men innan vill jag bara säga är helt slut nu livet med hjärnskada gör mig förbannat trött. Men gäller då att tänka jag orkar om jag vill!

Idag åkte vi även förbi där vuxen dricka finns. Är 20 år där som gäller. Jag hämtade ut en vara jag hade beställt nämligen SALTY FISK SALTY LICORICE. Går bara att beställa. Hoppas den är god? Ska testa på fredag lite lite. Då jag behöver tänka på min piercing.

Sen eller kanske ska säga först? Så hämtade vi ett kassaskåp på 9 kilo. Rekommenderas om man är rädd om sina saker! Men inte det lättaste att transportera. Men med Mormors hjälp gick det bra. Men tror det är 6 små trappor upp till mig 9 kilo på en pirra jobbigt kan man lungt säga.. Men ack den som ger sig, vill man något i livet så kämpar man på. Nu är den på plats i lägenheten någon stans.

Vi har tyvärr kommit till ett avslut i inlägget! Men glöm inte bort tipsa alla. Och då mitt mejl funktion har varit inaktiv sen start. Så kan jag nu meddela första som skriver något där. Får 5 talsvorigheter.se klistermärken (glöm inte bort adress och postnummer och stad) (det skickas) (gratis att delta) Ni hittar i menyn (Kontakta mig?) Var nu snabba först i kvarn.

Utöver så pågår en giveaway helt gratis att delta. Kanske blir du en lycklig vinnare av en talsvorigheter.se mugg design här under https://gleam.io/j1fp6/mugg-giveaway för att delta. Vinnare kontas i mejl och jag väljer att inte gå ut med vinnare då namn är privata. Men du kanske blir den lyckliga vinnaren?

Glöm inte heller följ mig här!

Facebook: Talsvorigheter.se

tiktok: Talsvorigheter

Instagram: Talsvorigheter.se

pinterest: Talsvorigheter.se

Tack att just du läste. 🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *