En dag då mycket är fixat..

Sängben är på plats och vardagsrum lampa lika så. Vill idag tacka Mammas man namn är som alltid anonymt. Men produktiv dag idag! Vart vid 12 idag på dagen väckt av att Mamma och hennes man kom. Men var för bestämt redan 12 så inget konstigt.

Utöver var som vanligt och shoppa denna gång på min lokala ica kul att få röra lite på mig. Var inför mat det idag handlats. Gick hela vägen från mig ditt. Bra träning kan man säga. Dumt att klaga!

Och i vanlig ordning utöver detta så rensar jag och sorterar i Dropbox. Inte jätte kul, men behövs. Jag är väl halv klar med en fd extern hårddisk. Men mycket kvar! Kommer mycket minnen så får se det positivt så. Är lätt att man annars ser det tråkiga bara. Och just nu när jag inte skriver relaxa jag i min soffa.

Då kommer vi till det tråkiga tyvärr men allt har ett slut och nu avslutar jag detta inlägg. Men för att inte missa något talsvorigheter.se finns på Facebook, Twitter, Instagram och pinterest och även på tiktok men ej reklam där men under talsvorigheter ej .se. Glöm ej tipsa alla om bloggen.

Tack att just du läste. 🙏

1 svar på ”En dag då mycket är fixat..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *