kanske inte så konstigt att det inte kom inlägg igår

Hej detta inlägg är helt från igår idag vilar jag bara. Det började att jag vaknade med sjuk smärta i axlar fine, men sen gick smärtan till bröstet. Tänkte nu har jag åkt på lugn inflammation. Sä Mormor ringde 112 då man med bröstsmärtor kanske lika bra kan vara något annat. Och efter kom ambulans jag gick ner till bilen. Eller man kanske ska säga ambulans? Och fick åka till Enköping lasarett. Där tog dom prover och ekg. Jag låg väl där 5 timmar cirka. Men iallafall läkare konstaterade att det inte var någon fara. Jag har glömt att berätta fick även röntga mina lungor. Jag och Mormor tror i efterhand att jag bara har extrem träning verk. Och efter allt på akuten fick jag åka hem.

kanske inte värdens längsta men det är ett inlägg och glöm inte på min blogg får nu alltid det senaste. 🤩

Tack att just du läste och framöver hoppas jag på länge inlägg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *