Ännu en dag med min lägenhet resa men inte klar

Idag var jag till Västerås för besök på Hamburgeriet Eddie jobba inte idag. Så lite annorlunda men väl behövlig paus från lägenhet resan. Så vart bra ändå! Jag åt superstar med kungens fries. Men nästa gång går jag på något annat i burger väg. Superstar var god men finns så mycket bättre där!

Sen var lägenhet resan igång igen, vi stannade till före hos Mormor. Vi hämtade grejer där ifrån. Lite kuddar och annat. Sen när vi var klara där så stannade vi till på Ica Lite mello mys tills ikväll. Men det tillhör inte resan till en formad lägenhet. Men tillbaka till Mormors lägenhet eller hennes förråd tog en bild där med vinkel för att inte avslöja för mycket.

Till slut åkte vi hem. Inte så mycket rent praktiskt har idag gjorts här. Men jag sortera och rensa från jag kom hem i Dropbox. Börjar komma någon stans men har flera miljoner bilder och filer övrigt. Så mitt projekt kanske går i mål om något år. Men jag tänker inte gå in på mer. Det kan ta lång tid att gå igenom allt!

Vi rundar av här, glöm inte bort ni får veta allt först! Fortsätt att läsa framtida inlägg för att inte missa något.

Tack att just du läste, trevlig helg alla. 🤗

1 svar på ”Ännu en dag med min lägenhet resa men inte klar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *