uptadering från igår

Nu varit hemma i mer än 24 timmar på sjukhuset räddade dom faktiskt mitt liv. Men jag sneade totalt igår. Började med nyvaken skulle gå över till en sitvåg vikt okänd för mig. Men då råka en infart med drop ryckas bort märkte inte själv fören efter. En kille trodde jag hade dragit bort den med flit nyvaken och allt. Lagom arg jag vart då inombords. Men jag kände ingen smärta men blodigt ja. Sköterskor fick torka min arm ren. Jag blodade nog ner mina byxor med. Jag tror jag glömde dra med droppställning låter vara osagt vet inte själv. Men kändes också då som att Sköterskor trodde förlåt för stor bokstav, jag var utveckling störd. Nej jag kanske inte kan prata? Men med min hjärnskada så är läget så.

Och sen under dagen sa en annan att jag kanske skulle få syrgas. Vad jag vet, ger man det till människor som knappt kan andas? Jag kunde ju andas normalt var lite täppt i näsan bara. Jag använder nässpray på dagligbasis, jag råkade vid inkörning glömma det hemma. Lika så om jag åker till akuten eller blir inskriven för något ej operation. Så har jag tänkt och sagt till mig själv. Ta alltid med 2 dosor snus. Jag uppmanar absolut inte någon att börja och lagen säger 18+ följ det. Jag fick iallafall slut på snus. Mitt på dagen typ. Så mitt humör sviktande kan man säga. Men i stora hela jag lever. Och det är bra.

Till Avdelningen 1 något på Lassaretet i Enköping ni behöver renovera rummen. Såg för jävligt ut. Toa listen till toa dörren hängde löst. Dörren till rummet var det nästan hål i. Vet att jag är fel person att uttala om sånt här? Men varför betalar vi skatt om Sjukhus förfaller? En ärlig fråga? Ni behöver inte triggas av detta alls snälla.

Jag vill såklart även vara positiv. Tack för all hjälp. Utan er kanske jag skulle vara död. Innan ambulans kom så satt jag och sov i omgångar i måndags. För så fort jag la mig trodde jag att jag skulle svimma. Typ 4 gånger hemma huvudet snurra till eller kanske ska säga synen. Så kraftigt att jag satt mig upp kunde knappt se. Var så jävla läskigt. Med akut sprutor man får vid kortisol brist. Så räddade det mitt liv. Utan sjukhus och ambulans skulle jag nog inte kunnat skriva detta. Så ett jätte tack. Och många på både akuten och avdelning var super snälla. Så i överlag tack för hjälpen.

Jag glömde en bild i förra inlägget jag lägger den här är från akuten. Och gjorde även en kul sak på nätet med bilden. Ni får se själva.

Tack för idag såklart jag avslutar som alltid. Men inte med film / serie tips fortfarande på is.

Tack att just du läste kram alla från talsvorigheter.se.

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *