Måndag igen mycket vart inte som planerat

Jag har tidigare rapporterat folk runt mig var sjuka i helgen i Fredags trodde jag att jag var smittad och det visade sig vara så. Men iallafall kort om helgen, jag satt mest bänkad i soffan ibland gjorde jag inget. Tråkigt ja visst? Kan folk styra över att bli sjuka? Nej. Så jag gjorde det bästa av situationen. Jag sysselsatt mig själv! Och Lördagen levera förutom Mellodifestivalen, detta ni straxt får se bild på. Jag valde lite censur för jag vill vara en bra förebild för unga. Under natten till söndag, var det jobbigt hade feber deluxe. Men senare under söndagen vart jag kry igen. Har känt att det var på gång länge.

Utöver det är jag lite piggare nu, men rehab avbokade vi. Jag vill inte vara en smitta. Räcker med att jag vart sjuk. Onödigt att göra fler sjuka. Men huvudsaken är att jag är bättre nu. Skulle ju egentligen till rehab på måndag. Men bättre som sagt vara på säkra sidan.

Sen undrar nog folk hur det går på rehab? Jag brukar säga såhär jag kommer bli 90% frisk. Men jag kan inte lova 100% frisk. Är viktigt att man inte målar upp falska förhoppningar. Jag ger det tid att läka en hjärnskada med svullnad på hjärnan blir man inte frisk på en dag. Låter det ta all tid som det tar. Är kanske flera år? Men huvudsaken är att jag blir frisk. Kommer driva talsvorigheter.se efter jag är bättre jag kan ju som sagt inte säga hundra. Men jag kommer kämpa för talsvorigheter.se så mycket längre.

Jag har ju informerat er att jag lägger film / serie tips på is och fortfarande så. Men jag hoppas ni klarar er ändå?

Vid frågor likt varför bloggar du, hur långt har du kommit i rehab? Och såklart mycket mer inga frågor är för dumma eller dylikt. Lättast att nå mig. Använd blåa messenger ikonen.

Tack att just du läste.

Då jag i helgen inte har bloggat kommer här lite kärlek från mig. Ha överseende jag har ritat och har en hjärnskada. Ni som dagligen läser vet nog?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *