En dag med lite händelser

Jag har kanske sagt mina problem är privata? Men kan säga detta Jag och min numera x-sambo bodde ihop i många år typ 2 på den adressen jag har nu. Så idag har vi varit i lägenheten och fixat lite. Vad mer ska jag säga? Tog fram lite vodka och annat som var undanstoppat. Men jag tog även en bild från vardagsrummet. Jag hoppas denna blir bra. Även om man inte ser jätte mycket?

Jag har valt att inte gå ut med något, för att inte besvära er i onödan, sen om man säger för mycket så kan det bli förtal. Så själva beslutet ja allt är hemligt. Ingen ide att fråga ens. Dom som vet, förtjänar att veta. Men inget varar för evigt kan jag säga. Och mycket är bra också. Man ska aldrig bara gå på det negativa.

Utöver idag ingen bild tyvärr men text i sin helhet. Så var först till jysk sen öob, till slut hälsa vi på i lägenheten. Det kommer bli bra bara saker får landa.

film och serie tips lägger jag lite på is tyvärr kommer jag inte på nu alls mycket.

Tack att just du läste, kram alla syns snart igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *