Nytt besök på rehab sluta sådär, har i natt sovit dåligt

Jag var idag i Uppsala rehab besök. Dålig tajming var värsta natten på länge. Jag kämpade på var förbestämt skulle äta lunch där på rehab men när maten var klar och efter rätt. Och allt vatten jag fick var uppdrucket. Hälften av läsken. Men logoped var inte snäll och lätt mig bli klar först! Och rekommendera trögflytande vid måltid, det var där det sprack. Jag Dire fick minnen av förtjockningsmedel med mera. Jag dricker normalt inte vid måltider samma logoped lärde mig det för ett år sedan typ. Snacka om röra, jag glömde ta upp sprang ut när det vart för mycket. Jag kämpade mig kvar tänkte springa ut / gå ut typ 4 gånger tidigare. Är i min natur istället för att slå någon / göra dumheter gå ifrån. Men här kommer bilder från idag.

Efter ja åkte vi hem till Enköping. Mormor sprang lite ärenden. Jag hängde med in på Ica mest för steg. 783 idag, inte mycket men något. Vi handlade lite hem. Som inte gick på öob, dollar med mera. Butiker vi ofta handlar I.

Tyvärr hoppar jag idag film / serie tips då jag ej just nu kommer på mer. Hoppas ni förstår ändå. Mycket privat som sker. Jag är helt slut. Inga fler bilder heller men 2 är bättre än 0. Tycker iallafall jag!

Tack att just du läste kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *