Idag har jag varit på äventyr igen

Kanske kan förklara med emojis skämt åsido 💉🩸🙏🙈📦 om vi ska vara lite seriösa. Idag tog jag signifor mer kan ni läsa om på fass tyvärr orkar jag inte länka. Gick bra får ju hjälp av Capio vårdcentral med sprutor. Jag tar signifor var 4e vecka, nedibido var 90e dag typ 3 månader i mellan varje Nebido. Har kappat hypofysen typ, så får allt i testosteron intramuskelört stavas det så? Har en sjukdom som heter akromegali fick många år innan hjärnskada. Har ni frågor om Akromegali eller hjärnskada? (Tryck frågor till mig?) Eller kontakta mig. Har även en storytime jag gjorde innan hjärnskada. https://youtube.com/watch?v=0AuH4Mga1y0&si=EnSIkaIECMiOmarE värd att se tycker jag, då får ni även höra mig prata.

Slutar inte där kapitel Capio. Efter Capio så hämtade jag ett paket från X-tra mat. Var Bring som levera, skulle egentligen få hem men dom strunta i att ringa utan lämna direkt till ombud som tur är ligger X-tra mat typ 400m bort. Om jag ska nämna Capio en sista gång. Har tyvärr inga bilder från Capio men går nog bra ändå? Nu nämde jag Capio tre gånger istället för en. Men ni får se vad som var i paketet. Snyggt fodral köpte jag även till. Bild på det under.

Film / serie tips idag

[movie imdb=”tt1469304″]

Tack att ni läser trogna läsare som nya. 🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *