Ny klippt? Se resultat. Jag har även ätit ute.

Jag har idag klippt mig. Men har ni läst titel så vet ni redan. Jag är själv nöjd, när jag såg mig själv i spegeln hos frisören. Påmindes då om Pappa inte negativt bara positivt. Jag saknar enormt han. Jag har inte nämnt Pappa innan, men idag var det dags tyckte jag. Jag kanske träffar Pappa engång om året. Iallafall slut snackat om Pappa. Ni vill säkert se resultat, Mormor tog en före bild och efter bild. Och en bild innan vi gick in.

efter åt vi på Dinners restaurang i Enköping jag är som vanligt ej sponsrad. Men mysigt att äta ute igen med Mormor. Har blivit mycket ute på sista tiden. Men se det mest positivt. Kommer ut och får luft, jag promenerar till bordet. Bara massa fördelar. Dumt att se negativt. Jag tränar ofta mer än ni ser. Vet ingen har sagt något.. Men nu vet ni. Även där togs det bild i vanlig ordning.

Inte redigerad bild och bara en. Dom andra redigera jag med appen snapseed (ej sponsrad eller något samarbete) men ett tips till er mobil fotografer. Finns mycket där.

Om vi ska ta innan Dinners i fel ordning mitt fel. Ingen bild där, men kanske kul ändå? Efter Totteshår om jag ska rätta mig själv lite. Var vi först till Dollarstore Enköping. Men jag nämner exempel inte stop som Ica mest för det blir för mycket text. Men iallafall vi var till Dollar. Bra motion för mig. Jag gick idag totalt allt som allt 1062 steg blir mer dagen är inte slut. Tycker det är kul att dela med mig av framsteg.

Jag får inte dela bild men länkar går bra. https://www.smartbuyglasses.se/solglasogon/Dolce-&-Gabbana/Dolce-Gabbana-DG2233-01-87-447269.html mina dröm brillor. I mars 17e ja då beställer jag dom. Men i juni när vi åker till Turkiet och såna gånger när man inte vet exakt hur folk är kommer jag ta ett par andra med. Jag nämner igen (ej sponsrad eller samarbete)

Just det innan vi hoppar till film / serie tips med mera. Så tog igår bort sidan eller man kanske ska säga undersidan vet inte vad det heter. Men nu får ni se det galleriet en sista gång. Idag använder jag bara när jag är hemma som var länge sedan nu. Dusch/badkar plankan.

Film / serie tips eller kanske ska kalla det serie tips? (Humor)

[movie imdb=”tt5421106″]

Tack att just du läste kram till alla läsare. 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *