Vet att jag är dålig på att skriva om talet och hjärnskada, idag får ni det bästa av 2 värdar

Nu kommer ni få veta mer exakt vad jag ligger i tillfrisknande. Jag har börjat prata lite mer men inte ofta folk fattar vad jag säger. Jag kan nu även gå utan kryckor, hjälpmedel som upphöjd toasits, rullator, betastöd. Är borta nu jag gör stora framsteg nästan hela tiden. Och rehab då? Ja trots att det har gått segt så har jag kommit igång. Mycket tal träning, balans och finmotorik träning. Jag går på ett ställe som heter Rehabiliteringsmedicinska Mottagningen, Uppsala. Öpen vård vill ni läsa mer om dom? Så hittar ni länk här: https://www.akademiska.se/for-patient-och-besokare/hitta-pa-sjukhuset/a-till-o/rehabiliteringsmedicinska-mottagningen/ jag kommer såklart skriva mer efter om min dag nu. Innan vi hoppar till det så kan jag stolt säga går typ tusen steg om dagen. En person från rehab sa att gå är bra, så jag lyssnade såklart. Kan inte bevisa men jag vill iallafall dela med mig utav framsteg.

Jag har valt att ta bort hjälpmedel sidan då jag normalt när jag är hemma som var länge sedan nu. Så använder jag bara dushsits. Badkar stol om man ska vara övertydlig. Jag säkert säger fel? Men huvudsaken att ni förstår. Nu hoppar vi till dagens äventyr lite rehab, lite restaurang besök, lite VN besök en vape affär.

Iallafall tänkte nu kör vi igång med dagen. Rehab idag gick bättre än förväntat lite arg då och då. Men inget jag släppte ut. Träning kan ibland vara triggade värt att ha i tanken. Men idag fick jag träna balans och tal det med talet går bara framåt nu märks tydligt. Men balans är det fortfarande svårt med. Jag är nöjd att jag idag knappt behövde avbryta. Hos arbetsterapeut behövde jag avbryta lite men hos logoped gick det galant, bara lite sur men det nämde jag tidigare märkes inte. Men allt gick bra trots allt. Nu hoppar vi till maten efter jureskog.

Jureskog var vi till efter, maten om man ska genomföra med hamburgeriet så var hamburgeriet bättre men goda burgare! Jag rekommenderar hellre Hamburgeriet i Västerås. Men är ni i Uppsala? Så ät på Jureskog gott men inte lika gott som Västerås. Nå mer kan inte säga om jureskog. Men dagen tar inte slut där.

Efter var vi på ett snabb besök på VN Vapenation i Enköping. För att få hjälp och tips med en pod. Men vi glömde helt ärligt att fota Mormor brukar sköta foto delen. Men hon glömde likt mig glömde själv också. Men ni har fått lite andra bilder idag. Lägger istället in en poll sjukt intressant ni är som vanligt helt anonyma.

Har ni rehabiliteterat någon skada?

View Results

Loading ... Loading ...

Film / serie tips rekommenderar detta år

[movie imdb=”tt0298645″]

Tack att just du läste och kram alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *