Inget går som planerat

Jag får se framåt mot Västerås i morgon. Men det är mitt fel stod vid leverans appen av kylen Jönköping. Då valde vi att vara hemma fall det kom idag, men såg för en liten stund sen syn på ett sms med en länk av bring man kunde inte välja leverans idag tidigast tisdag nästa vecka. Jag valde då Onsdag för på tisdag har jag andra saker att göra. Kommer skriva såklart efter så ni får veta gäller även Västerås. Men att behöva ändra förväntningar med adhd finns det något värre? Det är skit jobbigt. Men jag vet ju då iallafall vad jag väntar.

Ännu mer tråkigheter då? Jag har idag inte någon bild att bjuda på mycket rubbas när något planeras om. Men jag tror ni överlever en dag utan? Ibland blir saker inte som planerat.

Film / serie tips

[movie imdb=”tt20782072″]

Tack att just du läste iallafall trevlig helg och hoppas det inte gjorde något att inlägget vart kort?

Åsikter om korta inlägg?

View Results

Loading ... Loading ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *