dagens inlägg

det har hänt lite privat kan jag säga mer behöver inte sägas, så ibland är det svårt att komma ihåg och igår kväll så låg talsvorigheter.se nere. Jag hoppade då.

Från negativt till positivt, har nu beställt min dröm musmatta faktura. Kommer på måndag! https://www.inet.se/produkt/6102297/corsair-gaming-mm700-rgb-extended-mouse-pad Kommer bli super jag lägger just massa pengar min mancave. Kommer bli klockrent när allt är klart.

Jag kan även avslöja nyårs luften in för 2023 många väljer gym etc. Jag valde träna på tal varit latt på den sidan. Och aldrig mer feströka nikotin får jag av snus och vape. Jag kanske redan har nämnt det tidigare? Men tåls att upprepa det.

Tyvärr har jag nu skrivtorka, men kan nämna hälsa på Mormor ett dygn. Vi tog lite grejer (traditioner) sen jag var liten. Drack te och åt smörgås till kvällen. Bilder kommer strax. Var trevligt. Klart man längtar hem. Men ibland är det skönt att vara borta.

Film / serie tips

[movie imdb=”tt4468740″]

Tack att just du läste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *