Ett jävla krångel med tv när jag bara vill ha upp den på väggen

3 veckor väntan, och mitt tv fäste funkar inte på min tv. Jag har väl inte mätt min tv bara gått på 32 tum. Får helt enkelt skylla mig själv! Idag letade vi skruv till gamla jag hade ett sedan innan men skruvar till det var borta så tänkte nytt är bättre. Det visade sig vara krångligare än väntat. Klart jag har lärt mig en läxa. Jag med hjälp av Mormor köpte nytt. Idag men passade inte. Så Mormor är i skrivande stund iväg och fixar större. Vilken ängel som hjälper mig när allt känns skit!

Från tråkigheter jag kommunicera trots hjärnskada med en bygg butik personal. Grymt stolt att någon random förstod mig. Var där tvn skulle sitta. Kul iallafall att hon i detta fall var det en hon kunde varit prologen hen/han med mera, förstod mig.

Glömde nämna det vi var iväg till en butik först som just idag hade stängt dålig tajming. Men hur skulle dom veta att vi skulle handla idag? Dom hade stängt för investering.

Men min underbara sambo från en sak till en annan, har av hennes Mamma lånat en slagbor. Utan den skulle detta vara omöjligt. Vill även ge hemtjänsten kärlek som hjälper till med att borra och dammsuga.

Video / serie tips

[movie imdb=”tt8019354″]

Tack för att just du läste.

Ingen bild tyvärr i detta inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *