läkarbesök på rehab idag

Har länge haft svårt med sömn. Men fick idag medicin utskriven. Kanske blir ändring nu. Klart man hoppas ”hoppet är det sista som lämnar en”. Förövrigt har nog inte träffat en härligare läkare om man bortser från endorklin läkare stavning där. Kändes tryggt och mycket undersökning bland annat ögonen.

Från en sak till en annan, talsvorigheter.se låg nere har det varit så hela dagen? Iallafall fick panik kunde inte skriva inlägg. Såg typ allt jag har jobbat med i år falla framför mina ögon då kom en vän och räddade mig och talsvorigheter.se. han fixade typ felet eller vi gjorde.

Vill bara påminna om bössan min ni kan skänka 5 kr som minst. Blir mycket i längden. Vill bidra med support (barn som flyr krig). För varje 100 kr som en enstaka donerar ej annonyma så finns det klistermärken att hämta i Enköping.

https://bossan.musikhjalpen.se/talsvorigheter

Vet att det är tjatigt men glad det är till 30e min bössa bara.

Film / serie tips idag

[movie imdb=”tt0266543″]

Tack att just du läste kram från talsvorigheter.se

2 svar på ”läkarbesök på rehab idag

  1. Anna Svara

    Du behöver ju inte skriva ” så ni behöver ju inte fråga om det”. Låter inte så trevligt och man blir inte sugen på att kommentera något.

    • Vincent InläggsförfattareSvara

      Jag fattar din kritik men upplever du något otrevligt i framtiden använd mejl forum eller klicka på messenger ikonen klart jag löser det. Skriv inte sådant i kommenterar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *