Skriver om lite av min tid på Youtube och lite annat

Börjar med igår fick jag en aik produkt. En vimpel. Gjorde en beställning och den kom igår. Kommer även skriva om gamla klipp. Här nedanför lite längre ner.

Inte till ämnet dygnar kunde ej sova natten som var kul? Är jobbigt att vara förkyld kan knappt andas då påverkar det sömnen negativt. Var ej oroade sover ikapp på dagtid. Ny soffa kan också påverka sover ej i sängen då den är så jävla hård får ont i ryggen. Nu kan jag knappt sova alls dock. Tyvärr är allt för litet eller hårt för mig i mitt hem.

Då mitt tal var bra förr, så gjorde jag bland annat denna. Kan vara värt att titta på.

Och även denna, har en gammal vlog kanal https://youtube.com/@vincentwesterberg ni kan kolla om ni vill. Nu kommer jag definitivt inte komma tillbaka tyvärr, har inte något tal kvar knappt klart det blir bättre men kommer aldrig bli bra hundra igen. Klistrar in ett klipp dumt att bomba videos. Då ni har länk nu. Till min kanal på Youtube.

Dagens film / serie tips

[movie imdb=”tt1109624″]

Tack att just du läste trevlig helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *