detta visste ni inte

Lägger väl en bomb direkt, handlar inte om talsvorigheter men visste inte vad jag skulle skriva. Är steril kan inte göra någon på smällen. Men en läkare har sagt det är inte kört, kan igenom gå en behandling på 3 månader. Men risken är stor att jag inte genomgår den någonsin. Betyder att jag inte kan få barn. Jag vill såklart kunna, men har inte råd att försörja det.

En annan grej vill helst ha det ogjort, gjorde Enköping gangster som 10 år en fick tag i låten läckte ut den på Youtube hamnade på Existens. Var mordhotad i kommentarerna daglig basis. Försökte cancla youtube kanalen kanske reportade själv 100 gånger. Var inte kul utöver mordhot, så mobbade folk mig.

Vet inte som sagt vad jag ska skriva om, så idag fick ni lära känna mig lite. Hoppas det gick bra trots att det inte handlar om min hjärnskada.

Film / serie tips

[movie imdb=”tt1586680″]

Tack att just du läste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *