kalendrar öppnande, skulle egentligen skriva om rehab idag

Avbokat sjuka barn logoped alltså, jag sover så jäkla dåligt. Så för mig går det inte någon nöd på bara det att jag har mindre att skriva om. Men hoppas ni får läsning ändå.

På tal om sömn hoppas snart läkare hjälper mig, vill inte ha sömn medicin, bara insomning. Passade även på när jag vaknade tidigt att öppna kalendrar bara för det är svart i en video kolla vidare. Ge inte upp tittandet la ifrån mig telefon, för att få ut bara.

Har även passat på att kolla svts julkalender tyckte den var sådär bu eller bä är för tidigt att säga. Men kul att det nu är 1 december. Har väl inte mer att skriva om. Glömde även sofforna mina är nu på tippen.

Dagens film / serie tips

[movie imdb=”tt0907683″]

Tack att just du läste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *