bästa bilderna igenom åren

Jag startar nu datorn för att leta. Jag fotar med nikon d7000 ganska gammal systemkamera. Har inte råd att uppgradera mig? Hoppas ni gillar bilderna lika mycket som mig? Dom kommer vara stämplade med Vincent Westerberg. Dom flesta alla är tagna av mig. Innan jag vart sjuk, kommer inte lägga ner fotandet har bara tagit paus.

Hoppas ni gillade fotona har säkert fler favoriter men plockade ut några denna gång.

Har skriv torka ingen kunde igår tipsa, så detta inlägg kommer bli sådär. Viktigast att ni har något att läsa i morgon eftermiddag kommer jag publicera ett bättre. Behind the scene lite grann. Men vill att ni ska veta!

Förövrigt min sömn har blivit klapp kas? Jag vill bara ha hjälp så jag kan sova på nätterna. Tyvärr har läkare försökt har testat 3 tror jag preparat? Inget funkar. Hoppas på hjälp snart!

Dagens film / serie tips

[movie imdb=”tt4815716″]

Tack att just du läste.

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *