tandläkare och fick lugnande, även grejer från helgen

Idag var jag trött är fortfarande. Mycket gräl med en släkting löste sig.

Mest för jag är så jävla rädd för tandläkare. Super då att man kan få hjälp även blivit sövd engång då fixade dom 5 tänder rottfyllde hade inte ont då efter.

I helgen medan jag inte bloggade passa på då att skapa tiktok och Instagram. På Instagram: talsvorigheter.se på tiktok: talsvorigheter . Ni får gärna följa där! Talsvorigheter.se kommer nog I framtiden bli klädesmärke.

Vill ni talsvorigheter.se som klädesmärke etc i framtiden kommer ej sluta blogga

View Results

Loading ... Loading ...

Iallafall helgen förövrigt, valde dela upp det. På fredag kväll var jag på Dinners. På lördag kväll bjöd jag Mormor min på Fish och whiskey. Ut över hände inte något intressant. Min sambo kom hem på söndagen igår alltså. Hon hade varit på nästan alla Stockholm Internatoniel Sweden Hourse show även känt som sihs köpte guldweek för massa pengar i present till min sambo.

Förutom tandläkaren idag väntar nu på att lugnanade går ner. Köpte även julklapp nyss till mig själv. Är dålig på att unna mig.

Dagens film / serie tips

[movie imdb=”tt2126355″]

Tack att just du läste, trevlig vecka förövrigt.

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *