äntligen pankistorsdag väntat 2 3 veckor

Kul att ha något att skriva om igen, har länge gått på reserv kraft. Idag iallafall åt jag ärtsoppa och pannkakor. Sjukt gött ju var det. Och ingen glömde i dag fota. Tur är det, så ni kan se vad jag skriver om för engång skull.

Nu är jag met och glad, ännu gladare skulle jag vara om jag blir frisk typ nu! Tänker ofta på hur ska jag kommunicera med kassa personal typ och kan ju inte checka in själv på hotell. Därför Dreamhack medmera gör det svårt för mig att åka på sådant. Största drömmen låter skumt är att uppleva tommowland och Dreamhack på nytt alltså Dreamhack.

Vill inte låta tjatig men min situation nu suger verkligen. Mycket att dela med sig underlättar. Även om det är orelvanta saker att läsa om ibland.

Bilder från dagen idag

Och har ännu en resa att se fram I mot förlåt om bilden är en dag gammal. Har nog inte berättat osäker. Iallafall tåls att upprepa ska åka till Turkiet inte jag som sköter incheckning tur är väl det. Alanya kan jag idag avslöja staden vi kommer bo i heter så.

Dagens film / serie tips

[movie imdb=”tt2193021″]

Tack att just du läste kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *