idag bryter jag tystnaden var på party kryssning

Var på en party kryssning x-cruise. För att alla ska förstå var tyst om detta av privata skäl. Men nu vet alla sanningen. Skulle nog ändå läcka ut? Bättre att säga sanningen.

Gick nästan hela kryssningen utan kryckor och handla ofta själv I Fastline/matställe och även en gång i taxfree själv för att alla ska veta. Stora framsteg.

Jag hoppade också över förtjockningsmedel torsdag till söndag. Hade med på båten fall det skulle behövas. Gick bra på Söndag kväll Gick jag tillbaka till förtjockningsmedel. Som tur är mår jag bra och tog det lugnt med dricka utan förtjockningsmedel.

Filma även 2 gånger själv ni får som vanligt se i slutet. Kommer dock publicera en film bara på filmer utan massa kunskap är det svårt med censur. X-cruise är en officiell till ställning så det jag gör är ej lagbrott.

Nu kommer jag hoppa över några X-cruise mest för att tänka på tillfrisknande. Klart beslut som detta är jobbigt. Men måste tas. Hoppas samtliga resenärer hade det kul. Väljer efter en titt inte publicera videon folk syns för tydligt publicera dock korta. Vill vara safe kan låta lite konstigt då det på Youtube från dansgolv publiceras offentligt men är försiktigare.

Tyvärr hände tråkigheter också https://www.expressen.se/nyheter/tva-anmalda-valdtakter–pa-kryssning-till-estland/ är själv helt oskyldig men ville dela det här. Kul förövrigt träffa vänner vissa träffa jag när jag var frisk. Så super kul!

Dagens film tips [movie imdb=”tt6105098″]

Tack att just du läste detta kram.

1 svar på ”idag bryter jag tystnaden var på party kryssning

  1. Mormor Svara

    Du utmanade dig själv fast du vet att du har begränsningar just nu. O gissa att jag är imponerad när du berättat om din resa o vad du klarat på egen hand ❤️. Vet att du redan innan förutsåg vissa situationer/svårigheter som skulle kunna inträffa på kryssningen o hade strategier för hur du skulle hantera dem. Så skönt att ha dig hemma. Klappa dig själv på axeln o var stolt över dig själv ❤️. Mamma o jag är så stolta för den du är, du är cool, dubär positiv, du har en fin attityd o ett fint beteende gentemot andra. Du har ett fint språk, precis som vi lärt dig. Det finns så mkt gott i dig o du har ett stort hjärta så du till om kan överse rena elakheter, även om jag vet att det gör ont ibland. Du är nr 1 i min favvolista ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *