minne throwback en dag i en annan stad

Vill starta med att önska alla läsare en bra helg. Äntligen helg en vecka från i måndags väntade jag på helg, lite speciellt är ju helg trots att jag inte jobbar. Sambon är hemma över helgdagar. Och jag kan lyxa till vardagen lite. Även om jag mest är nykter. Just nu en vit helg. Sparar på vuxen dricka.

iallafall tänker gå tillbaka lite, till ett av mina äventyr. För mig är det stort att lämna hemmet ibland för att få se lite annat. Iallafall följde med min Mormor och tände ljus på en gravsten och en minneslund. Tänker inte säga stad, skänke en tanke till dom döda några ur släkten. Rest in peace! Så fint att se gravsten och minneslunden. Mycket tankar gick igenom huvudet.

Och innan om jag tar det i fel ordning så var iväg och fika, fick även se en butik i samband med fika åt förövrigt kladdkaka så grymt gött. Bilder på allt detta hittar ni i slutet.

Lämnade aldrig Sverige trots att ser så ut. Kul att vara på äventyr ibland känns hemmet som ett fängelse. Har sådan enorm skriv torka. Vet att ni vill läsa nyheter hela tiden men ibland händer inget nytt. Svårt då för mig att komma på saker att skriva om. Från en sak till en annan glömde nämna det, var i Västerås efter och åt middag då. Var ju super gott. Hur kan jag glömt det? Nu vet ni iallafall. Var en dag att minnas. Tyvärr vart jag helt slut efter. Men kul med miljö ombyte.

Tack att just du läste det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *