inspelning av Morran och Tobias missar igen

Min största dröm, stora kanske. Att se dom spela in Morran och Tobias. Tyvärr var min Mormor upptagen idag. När dom spelar in så sällan.. Ser självklart inte ner. Kommer fler chanser? Jag hoppas såklart på att se nästa gång. Inte alltid man kan.

Tur att det kommer fler chanser. Så mycket jag måste tänka på vid en utflykt! Har inte hiss och bor högst upp. Behöver gå i trappor samt någon som behöver ta med mina kryckor, samt behöver gå till bilen. Fysiskt ansträngande. Nu kanske ni förstår? Inte dans på rosor att ha en hjärnskada. Mycket att tänka på… Hoppas jag snart får en chans. Det draaar.. Var bara tvungen haha.

Förlåt för gammal bild hade tyvärr inte något nytt. Adressen är censurerat hoppas ni förstår? Vill inte outa adress precis och producent. Tur att man har erfarenhet att hålla tyst. Vet att säkert många vill veta? Men här avslöjar jag inte.

Har man fått veta en hemlighet då bryter man inte den. En vän sa adressen till mig. Känner mig hedrad.

Är glad för förtroendet. Bryter aldrig! Mig kan man lita på. Kul att folk litar sjukt mycket på mig. Man känner sig pålitlig! Vet inte andra ord för det tyvärr.

Förlåt om detta vart lite kort inte långt som mig är två meter lång. Inlägget alltså. Är jobbigt att skriva med ett finger. Men det kommer fler inlägg. Chanser med andra ord.. Ett tjat om chanser. Vill egentligen svära men låter bli. Finns annat att svära på. Tur att jag har humor trots hjärn skada. Vill att folk ska garva, har massa humor. Tack för visat intresse!

Kanske ska nämna inspelning var igår!

Tack att just du läste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *