ett sent inlägg

tyvärr har jag bara en selfie att bjuda på. Men lite spontan måste man väl vara? 28 dagar till kryssning lite stressad är man. Gäller att vara fri från förtjockningsmedel ditt! Tror på mig själv kommer nog gå bra?

mitt mående? Jag mår bra har knappt ångest attacker länge, vilket är super bra. Sover för det mesta i soffan. På nätterna jag fick ångest attack så soffan dämpar det. Vet att det säkert låter sjukt. Men så är det?

logga nästan klar för talsvorigheter.se publicera halvklar design skulle behöva översättas. Vem vill läsa talfel, förstörd finmotorik och nedsatt balans på engelska? Inte jag iallafall, hoppas han som designat den löser det. I morgon kanske? Desto tidigare desto bättre. Men allt kan man inte få direkt. Kommer lägga in den i header när den är klar! Samt funderar på en Instagram till talsvorigheter.se.

Förlåt om detta inlägg var kort, orkade inte skriva mer!

Tack för att just du läste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *