förbered för match aik

det är såklart jobbigt att se aik matcher och inte kan sjunga. Men ger man inte upp så kommer det en vacker dag igen.. Hoppas aik vinner! Men har inte jätte förväntningar då dom möter bk häcken nummer ett i allsvenskan tyvärr. Vill egentligen se aik där men man kan inte få allt.

Förlåt för förra inlägget var så jäkla litet, men tänk på att det är jobbigt att skriva med förstörd finmotorik. Får skriva allt med pekfingret på mobilen. För förra menade jag såklart facepalm på mig.

Vill såklart att alla ska läsa om mitt liv. Dumt kanske att dela med sig av allt? Men hoppas ni gillar detta ändå? Rösta gärna och var ärliga. Vill ge kritik så kontakta gärna mig. Är öppen för allt!

Gillar ni det ni läser?

View Results

Loading ... Loading ...

Igår hamnade jag i en konflikt kunde undvikas lätt, men tänkte inte så långt? Kunde sagt förlåt direkt men sa massa annat dumt. Ser man vänner gör dumheter glöm inte det är inte ni. Alla människor har fri vilja. Glöm inte bort det. Gör man fel säg förlåt direkt!

matchen gick sådär två ett till häcken men det var nästan väntat tyvärr. Klart jag håller på aik i vort och tort. Kändes seriöst att det är ruttet att vara 90% stum idag, ville sjunga. Men en dag kommer det också. Klart man inte ger upp! Anteckning av en staty vill inte nämna namn i vanlig ordning står på friends.

Ser matchen hemma på tv. Vill såklart vara på plats nästa år, har jag eventuellt årskort.

Tack att just du läste.

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *