nu har jag fått spruta tre

jag har väntat och väntat, nu äntligen fick sprutan. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, säger man.

covid finns visst, vet att någon sa covid existerar inte längre. Antivaxxare kommer jag reporta och ignorera på tellonym nu. Så jävla onödigt kan inte släppa det helt! Tyvärr är skadan sked redan. Dom har tagit bort restriktioner, så kunde jag ändå dö? På sjukhuset pratar jag såklart om. Vaccin spruta två kanske räddade mitt liv.

ska inte tjata om tidigare skada på tellonym, man kan konstatera det bara. Släppt det nästan helt. Tur är väl det? Ville bara skriva av mig lite.

Har ni fått spruta 4?

View Results

Loading ... Loading ...

rösta gärna på min fråga.

efter spruta så fick man vänta femton minuter, det kanske alla vet? Efter femton minuter så klarade jag fyra trappsteg. Kanske är ett mer? Höll inte i mig ens! Ett stort framsteg.

kanske ska nämna att Mormor hjälpte mig med kommunikation och skjuts. Mormor tog också en spruta. Efter vi vi var klara så åkte vi ner på stan Mormor och Mamma hade ett ärende där. Mamma och Mormor mötes där. Mamma var inte med och tog vaccin.

efter dom var klara på torget, så åkte vi förbi Morran och Tobias inspelning plats. Rykten sa att dom hade börjat spela in. Dom hade tyvärr inte börjat spela in än. Bara göra klart inför inspelning.

sen nu hemma och är nöjd över dagen. Massa hinner man med när man är ute och åker.

Tack för att just du läste!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *